OM PALETT INREDARE

Gör professionella inredningstjänster tillgängliga för fler.

Inredning
Vi skapar rum och miljöer att trivas i. Kärleken till färg, form och material är vår kärna. Genom att skapa unika varumärkesstärkande koncept vill vi berätta din historia genom inredningen. Stort eller smått vi hjälper er lyfta er inredning och förstärka upplevelsen av att vistas i era lokaler.

Kurser
Med kreativitet som utgångspunkt vill vi strida kunskap om material, färg och form genom att erbjuda inredningstjänster, kurser och workshops för dem som vill ta sitt inredningsintresse till nästa nivå.

Hej
Rebecka Widar grundare av Palett Inredare. Jag älskar färg och form. Jag har alltid jobbat med det i någon form. Jag älskar hur de miljöer vi vistas i berör oss och att vi verkligen kan påverka dem genom färg och form. Så låt oss göra det!

Med rötterna i floristyrket har jag länge använt växter och blommor som verktyg för att skapa trivsamma miljöer såsom kontor, restauranger och privata bostäder. Passionen för färg och form har lett mig vidare till inredaryrket . Jag är certifierad inredare och diplomerad florist. Jag tycker det är kul att säg ja och tråkigt att säga nej. Ett ja har gett mig möjlighet att tävla inom blomsterbinderi, medverka i TV, radio och tidningar. Utmaningar ger utveckling och är ett stort ja från mig. Kontakta mig gärna för ett första möte.